RELATIE EVENEMENT

“Een relatie evenement is de uitgelezen kans om relaties aan je te binden doormiddel van bedanken en kennisoverdracht. Afgestemd op jullie wensen, doelstellingen en budget en geheel passend bij de doelgroep”.

ORGANISEER EEN RELATIE EVENEMENT

De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren relatie evenementen op maat. Of het nu gaat om een openingsevenement, netwerkdag, seminar, open dag of een bedrijfsjubileum. Samen met u zorgt Raad & Daad evenementen voor een onvergetelijk concept. We starten daarbij altijd vanuit een creatief concept en van daaruit verzorgen we de productie tot in de puntjes. Daarbij laten we niets aan het toeval over.

Het eigen bedrijf is WKR vrij

Wij organiseren evenementen in zowel externe locaties als op het eigen bedrijf. Een relatie evenement is uitermate geschikt om te organiseren op het eigen bedrijf. Laat vol trots uw werkomgeving zien en laat uw medewerkers optreden als ambassadeur. Indien u een evenement op het eigen bedrijfs organiseert is deze vrij voor de WKR. De bedrijfsloods, de fabriekshal of de kantoortuin bouwen we geheel om passend in het eventconcept.

Meer informatie over de WKR of benieuwd naar hoe wij voor jullie een onvergetelijk evenement kunnen organiseren? Bel ons via 079 – 331 19 22 of stuur een e-mail.

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJK RELATIE EVENEMENT MET RAAD & DAAD

TIM GEEFT RAAD

"Wij helpen u graag!"