WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS?

“Bij Dura Vermeer werken we al jaren met Raad en Daad. Wij zijn wellicht geen makkelijke opdrachtgever omdat we vaak zeggen “doe maar iets leuks en dan anders dan anders”. Dit natuurlijk wel met een fixed budget. Telkens lukt het weer om een officiële handeling of een ander event op een originele manier te organiseren. Dit kan alleen doordat er mensen bij Raad en Daad werken die goed kunnen luisteren, creatief en voornamelijk leuk zijn. Dat straalt af op de events!”

Rob Steijn
Rob SteijnDirectievoorzitterDura Vermeer

“GOUD! En zo werd je ook verwelkomd!! Een hele dag feest voor onze bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Onze brasserie was waanzinnig aangekleed, aan elk detail was gedacht. Een feest waar nog veel mensen over praten. Goed georganiseerd. Alles liep vloeiend in elkaar over. Veel verrassingen, optredens vanuit het verleden en in het heden. Een geweldige DJ, mogelijkheden om een gokje te wagen, geweldige mogelijkheden om jezelf vast te laten leggen.

Het eten was gevarieerd en voor iedereen wat wils. Een feest wat naast het thema GOUD helemaal GOUD was.”

Patricia Mansveld
Patricia Mansveld p&o adviseur Zonnehuisgroep Vlaardingen

“De opening van Nachtnet Fiets met als handeling het onthullen van de beide beschilderde zijden van de fietstunnel Waterleliepad is prima verlopen. Raad en Daad heeft op creatieve wijze het fietsen gecombineerd met de onthulling, door de wethouder al fietsend het doek aan één zijde te laten verwijderen. De andere zijde is met hulp van de aanwezigen onthuld. Opbouw en afbouw is uitstekend verlopen; aanwezigheid tijdens de handeling eveneens.”

Annette Doorn
Annette DoornAll round medewerker CommunicatieGemeente Zoetermeer

“Voor ons project Kwintijn in Amsterdam heeft Raad & Daad ons geholpen met verschillende evenementen. De samenwerking verliep steeds heel snel en makkelijk. Raad & Daad denkt mee in allerlei soorten feestjes. Ze luisteren goed naar ons als klant en zijn heel praktisch ingesteld. Bij onverwachte situaties, die er op een bouwterrein nu eenmaal vaak zijn, heeft Raad & Daad altijd een oplossing.”

Florentien Vandehoek - van Es
Florentien Vandehoek - van EsProjectontwikkelaarVan Wijnen Projectontwikkeling West B.V.

“We schakelden Raad en Daad in voor een evenement rondom de start van de sloop van een van onze complexen. Ze hadden leuke en ludieke ideeën om er een mooi feest van te maken. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. De locatie was omgetoverd tot een gezellige plek. En de catering was meer dan prima. We hoefden ons nergens zorgen over te maken!”

Cindy van Venetiën
Cindy van VenetiëncommunicatieadviseurVidomes

“Ik wil jou en je team nog heel erg bedanken voor de organisatie van vandaag. 
De kopers vonden het erg leuk en ik vond het ondanks de regen ook heel sfeervol!

Dus dankjewel en ik bewaar met plezier jullie gegevens voor een volgend evenement.”

Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssencommunicatieadviseur Waterweg Wonen

“Wij hebben als organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen goede ervaringen met bureau raad en daad wat betreft het organiseren van feesten.

Raad en Daad denkt met ons mee en kan onze wensen prima inpassen in het feest wat zij met ons organiseren.”

Gonnie Seen - van Iperen
Gonnie Seen - van IperenCoördinator vrijwilligerswerkZonnehuisgroep Vlaardingen