PUBLIEKSEVENEMENT

“Een grootschalig publieksevenement wordt pas een succes door perfecte uitvoering. Combineer dat met onze creatieve kracht voor de meest sprankelende evenementen.”

ORGANISEER EEN PUBLIEKSEVENEMENT

De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren publieksevenementen op maat. Of het nu gaat om een groots festival, een open dag waarbij de buurt uitgenodigd is en/of een ander soort sevenement. Samen met u zorgt Raad & Daad evenementen voor een onvergetelijk concept. We starten daarbij altijd vanuit een creatief concept en van daaruit verzorgen we de productie tot in de puntjes. Daarbij laten we niets aan het toeval over.

Veiligheid en facilitaire zaken

Bij de organisatie van een publieksevenement komen ook veel randzaken kijken. Wij adviseren en voorzien ook in veiligheids-, toilet- en overige facilitaire voorzieningen. Uiteraard kunnen wij ook de aanvraag van de vergunning van u overnemen. Meer informatie over hoe wij voor jullie een onvergetelijk evenement kunnen organiseren? Bel ons via 079 – 331 19 22 of stuur een e-mail.

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT MET RAAD & DAAD

TIM GEEFT RAAD

"Wij helpen u graag!"