Proact Kerstmarkt

250 gasten & 125 kerstmarktshoppers

Finley, Het Witte Huis, Loosdrecht

Kerstmarkt op het bedrijf

Kerst, de mooiste tijd van het jaar. PROACT heeft het personeel flink in het zonnetje gezet. Ieder jaar een mooi kerstpakket, maar wat is er nog leuker dan je eigen kerstpakket samenstellen?!

Een lege ruimte op een top locatie die wij omtoverden tot een ware kerstbeleving. Kerstkramen met kerstbomen, kerstverlichting, schapenvellen en kaarsverlichting. Een warme sfeer komt je tegemoet.

Leveranciers komen aan en vullen de kramen ruimschoots met diverse producten. Meerdere kramen met food-, wijn en bier, kaas en worst, fakkels en vogelhuisjes, Rituals, gereedschap voor de heren en woonaccessoires voor de dames. Dit zijn slechts voorbeelden.

Personeel meldt zich bij de ingang. O super gaaf, een kerstshopper met de bedrijfsnaam erop en kerststerren als tegoed. Dit op zich is al een hele beleving! De kerstmarkt op, wat een sfeer en gezelligheid. Jingle Bells, Jingle Bells, kerstmuziek klinkt overal. Een warm gevoel en wat een aanbod. Snuffelend langs alle kramen worden de kerstvlokken opgemaakt. Een drankje wordt tussendoor genuttigd. Wat een enthousiasme. De heren nemen ook iets voor hun vrouw mee en de dames kiezen ook iets voor hun kinderen, wat leuk om mee te maken! Al lachend en met volle shoppers komen de gasten van de kerstmarkt terug. Snel de shopper in de auto leggen. De DJ schuift de volumeknop omhoog. Er kan gedanst worden!

HOHOHO Merry Christmas everyone!