De Zonnehuisgroep  – 50 jarig jubileum, Rondje Rotterdam

800 GASTEN

LOCATIE ROTTERDAM

BOOTVERVOER

50-jarig jubileum

Meerdere doelgroepen tezamen, één team, De Zonnehuisgroep. Cliënten, vrijwilligers en het personeel van De Zonnehuisgroep werden vandaag allemaal in het zonnetje gezet want we bestaan maar liefst 50 jaar! Na een doordacht uitnodigingstraject bleven de aantallen binnenstromen. Alle voorzieningen werden geüpgraded, een extra Speedo boot ingehuurd en een nieuwe locatie met activiteiten toegevoegd. De voorpret zat er direct goed in. Rondje Rotterdam bleek nu al een succes.

Rondje Rotterdam

Rotterdam heeft prachtige iconen en voor ieder wat wils. Op de registratiewebsite kon men zijn voorkeuren duidelijk aanvinken en draaide de lijsten er overzichtelijk uit. Zo werd er koers gezet met ieder een te gekke acteur als begeleider naar De Maassilo “Creative Factory” voor een workshop popart, rondleidingen in het Feijenoordstadion, HighTea in Hotel New York,  maatwerk cabaret van Ellen Dikker in het theater van de SS Rotterdam en een vaartocht door de havens.  

De totale groep kwam vol energie na de eerste activiteit bijeen op de SS Rotterdam voor een heerlijk lunch op het zonovergoten dek. Na de lunch vertrokken we naar het Luxortheater voor een prachtige voorstelling en een aangeklede borrel. Wat een prachtige dag. Op de vaart terug naar het Delta Hotel te Vlaardingen spraken de mensen vol enthousiasme over deze geslaagde dag. Een special event met blijvende herinneringen.