Personeelsfeest organiseren

Het effect van het organiseren van een evenement voor de medewerkers is groots. Elke medewerker wilt met plezier naar het werk gaan en zich gewaardeerd voelen. En elk bedrijf heeft het liefst energieke en betrokken medewerkers. Een personeelsfeest is het ideale moment om iets terug te doen voor uw medewerkers. Een moment  van waardering, nader tot elkaar te komen en samen een geweldige avond te beleven. U zult het merken, na een geslaagd feest zijn de banden versterkt.

Breng uw boodschap over

De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad Evenementen ontwikkelen en produceren personeelsfeesten op maat. Afhankelijk van de boodschap die u wilt overdragen creëren wij samen met u een feestelijk concept. Of het nu gaat om een feest in een externe locatie of een feest bij jullie op het eigen bedrijf. Iedere locatie veranderen wij in een spraakmakende locatie. Graag het feest naast een boodschap ook voorzien van een thema? Bijvoorbeeld Roaring Twenties, Around the World of een bedrijfsfestival. Raad & Daad evenementen zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond!

WKR vrij op het eigen bedrijf

Indien u een feest op het eigen bedrijf organiseerd is deze vrij voor de WKR. De fabriekshal, het magazijn of de kantine bouwen we geheel om passend in het feestconcept.

Meer informatie over de WKR of benieuwd naar hoe wij voor jullie een spraakmakend feest kunnen organiseren? Bel ons via 079 – 331 19 22 of stuur een e-mail.

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST MET RAAD & DAAD

TIM GEEFT RAAD

"Wij helpen u graag!"