Over ons

Verwonderen en verrassen

Iedere dag weer, willen wij onze gasten verbazen en verwonderen. Hoe klein of hoe groot een evenement ook is. De verwondering en de glimlach van onze gasten werken verslavend. Wij willen de dromen van onze klanten vangen in een te gek evenementenconcept en op een eigenzinnige manier tot leven laten komen.

Personeelsfeest organiseren

Open, eerlijk en direct

We zijn gewoon lekker eerlijk, open en direct. En dit alles met een grote dosis humor en plezier. Dit is voor ons de juiste manier om samen te bouwen aan een mooie toekomst. Natuurlijk zoeken we dat ook in alle medewerkers van Raad & Daad Evenementen. Dankzij de sfeer in ons team zijn we ook goed op elkaar ingespeeld.

Afspraak is afspraak

Tijdens een evenement moet alles kloppen. Alles komt samen op één moment. Het plan klopt, de bus klopt, de uitvoering klopt en de nazorg ook. Wij houden ervan als alles KLOPT! Bij Raad & Daad Evenementen geldt: afspraak is afspraak. Daarom zijn we ook zo blij met ons netwerk van betrouwbare partners. Samen zorgen we ervoor dat een evenement tot in de kleinste details klopt. Wij willen onze opdrachtgevers het gevoel geven dat zij ons blind kunnen vertrouwen en dat aan alles is gedacht.

Relatievenement Raad en Daad

Bakkie

Heet en niet cool. Doe er eentje mee. Telefoon uit. Prikkels 0, benen omhoog en de tijd nemen om jouw ambities te bundelen tot een plan. Zo gaan we het doen. Kom gerust een keertje langs om bij te praten of kennis te maken. De deur staat altijd open…

Wij dromen van euforische gastenstaande ovatiesschaterend publiekonvergetelijke herinneringen