Project omschrijving

PERSONEELFEEST | EVISION SUMMER EVENT

Endless Summer Event
Endless Summer Event

Strandfeest organiseren

Eindelijk was het zover, de temperaturen gingen omhoog en het zonnigste feestje van het jaar stond weer voor de deur. Het eVision Endless Summer Event!

Van plan om een strandfeest te organiseren? Deze beachparty werd georganiseerd bij een van de meest sfeervolle beachclubs in Scheveningen. Grote letters van eVision sierden het strand. Ultiem genieten met de voeten in het zand en een cocktail in de hand. Kletsen met collega’s terwijl iedereen genoot van het zonnetje. Zin in iets actiefs? Op het strand konden alle gasten een potje levend tafelvoetbal spelen of volleyballen.

Dansen in de avondzon

Terwijl de zon langzaam onderging was het genieten van de lekkerste gerechten vers van de barbecue en het dessert buffet. Op de achtergrond klonken heerlijke zomerse deuntjes. Voordat de laatste uren ingingen, was het tijd voor nog een kleine verassing.

De muziek ging zachter en buiten hoorde je van ver al de trommels. Een brassband zorgde voor de lekkerste beats en de tropische moves van iedereen kwamen al snel te voorschijn. Wederom een zeer geslaagd Endless Summer event!

Wil je ook zo'n uniek evenement voor jouw bedrijf? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.