Familiedag

“Een familiedag is het ideale moment om familieleden een kijkje te geven in het bedrijf. Geheel afgestemd op jullie wensen, budget en doelgroep.”

Organiseer een familiedag

De creatieve evenementenmakers van Raad & Daad Evenementen creëren samen met u een concept voor uw familiedag op het bedrijf. Een rondleiding door het bedrijf maken wij onvergetelijk door unieke bedrijfselementen uit te lichten en aan te vullen met verrassend amusement. Spelenderwijs leert jong en oud alle ins en outs van uw bedrijf. Een familieplein met diverse food items en drankjes maken het plaatje compleet. Vol trots opent u de deuren! Raad & Daad evenementen zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke dag.

Open dag in festivalsfeer

Het familieplein geheel in festivalsfeer? Met gekleurde lampionnen, houten bewegwijzeringsborden, tonnen met prikverlichting en gekleurde vlaggen veranderen wij elke locatie om in een festivalterrein. De catering is indien gewenst uit te breiden met diverse foodtrucks.

Benieuwd naar hoe wij samen met jullie een spraakmakende open dag kunnen organiseren? Bel ons via 079 – 331 19 22 of stuur een e-mail. Samen met u produceren wij een voorstel op maat.

ONZE FAMILIEDAGEN

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT MET RAAD & DAAD

TIM GEEFT RAAD

"Wij helpen u graag!"