5 spraakmakende congreslocaties in Brabant

Brabant staat bekend om zijn ‘Brabantse Gezelligheid’. Maar is dat ook echt zo? We moeten bekennen dat veel Brabantse locaties ons hart hebben veroverd. Verrassend, vernieuwend, historisch, rustgevend en altijd gezellig! Dat zijn de Brabantse steden, streken, dorpen en haar evenementenlocaties. Ontdek ook eens de locaties van Brabant. Je wordt gegarandeerd gastvrij ontvangen.

Unieke congreslocaties in Brabant

Van weidse heidevelden met prachtige vergezichten en uitgestrekte bossen tot bijzondere watergebieden. Kom genieten van de rust en de ruimte in Brabant! Liever meer reuring? Ook dan is er volop keuze. Zoveel keuze dat we eigenlijk niet weten waar we moeten beginnen of waar onze voorkeur naar uitgaat. Elke locatie heeft zo zijn verrassingselementen en zal je gasten, ieder op zijn eigen manier, inspireren op bijzondere wijze.

Wij hebben 5 spraakmakende congreslocaties in Brabant voor je op een rijtje gezet:

1. CHV Noordkade

Centraal gelegen in Brabant ligt deze industrielel locatie, welke vanaf 1915 dienstdeed als veevoederfabriek. CHV beschikt over veel verschillende soorten zalen, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De robuuste uitstraling overheerst. Veel originele elementen zoals de ongepolijste muren, dakconstructies en machines zijn een ware eyecatcher. Door haar vele mogelijkheden en ruimtes een ideale locatie voor o.a. congressen met sub sessies en beurzen.

2. Landgoed Ulvenhart

Een klein ‘dorp’ midden in het groen met diverse ruimtes voor bijeenkomsten, ‘hei’sessies, productpresentaties of meerdaagse evenementen. Door de diverse authentieke boerenhuizen en schuren die samen komen op dit landgoed voelt het echt als een dorpje waar je te gast bent. De perfecte catering en de mogelijkheid tot overnachten maken dit gevoel compleet.

3. Inspyrium

Een industriële en duurzame locatie in een op en top groene omgeving: namelijk een boomkwekerij. Groener dan dit ga je het niet snel krijgen. Want welke locatie heeft er nou standaard honderden bomen klaarstaan die je kan inzetten als decoratie op je event. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die geweldige daktuinen met een fantastisch uitzicht over het bijzondere landschap.

4. HUP

Het sportiefste hotel van Nederland is gelegen in Mierlo. Het sportthema is tot in de kleinste details doorgevoerd. Vergaderzalen met sporttribunes, ballenbak of pingpongtafel. Niks is hier te gek! Maak een sport van vergaderen en maak tijdens je bijeenkomst gebruik van de diverse subzalen. En tijdens de pauze? Dan trap je een balletje tegen de interactieve voetbalmuur of neem je deel aan een potje minigolf.

5. Fort Altena

Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is dit een historisch fort met moderne elementen. Gelegen vlak naast de A27 maar omgeven door groen waardoor je al snel de weg vergeet. Kom samen in Loods K voor een plenaire setting en ga vervolgens uit elkaar in sub sessies verspreid over de diverse gewelven. Het grasveld rondom is perfect bij de locatie te betrekken met tent of bijvoorbeeld een (foodtruck) festival.

Meer weten over congreslocaties in Brabant?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je om je congres, seminar of productpresentatie in Brabant te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen