5 inspirerende locaties in Friesland

Nederland bevat heerlijke plekken waar je je in alle rust terug kunt trekken. De ideale plek voor directie- of teammeetings, zogenoemde ‘heisessies’, teambuildingsdagen of een weekend weg. Voor ons als Randstadters is Friesland niet de eerste plek om aan te denken. Het voelt als ver… maar als je er dan eenmaal bent is daar het ultieme vakantiegevoel.

Of stap eens aan boord van een veerboot en steek de Waddenzee over om de Waddeneilanden te ontdekken. Laat het dagelijkse leven achter je op het strand van Vlieland, in de schaduw van de Brandaris op Terschelling, in een beachclub op Ameland of midden in de wilde natuur van Schiermonnikoog.

Unieke locaties in Friesland

Wij zijn fan van Friesland en haar locaties. Gelegen in het groen, naast het water of met mooie vergezichten. Kijk eens verder dan de Randstad en neem eens een uitstapje naar het noorden. Om je alvast in de stemming te brengen hebben wij 5 inspirerende locaties in Friesland voor je op een rijtje gezet:

1. Post Plaza

Wauw, dat gevoel krijg je direct als je binnenkomt. Aan alle details zijn gedacht. Jarenlang heeft deze locatie gediend als Postkantoor en Bankgebouw in het hart van Leeuwarden. Tegenwoordig is het een zeer indrukwekkend hotel met 82 hotelkamers en 5 ruimtes vanaf 50m2. Modern maar met het authentieke karakter behouden.

2. De Pollepleats

De boerderij is direct aan het water van de Reidmar gelegen, middenin de Friese natuur. Een heerlijke locatie midden in de rust, de ideale plek om tot rust te komen. Fluisterbootjes zijn aanwezig en vrij te gebruiken. Teambuildingsdag, feestavond of een weekend weg, het is hier allemaal mogelijk! Je kan hier zelfs met 60 personen blijven overnachten.

3. Kwartier Noord

Gelegen aan de rand van Parklandschap Oranjewoud nabij Heerenveen. Kwartier Noord heeft een grote kookstudio voor kookworkshops en een buiten keuken voor outdoor workshops. Daarnaast is er alle ruimte voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en feestavonden.

4. Lokaal 55

Lokaal 55 in Sneek is gevestigd in een industrieel pand uit 1931 en gelegen het water. De perfecte uitvalsbasis om te varen, bijvoorbeeld een heerlijke tocht over de Friese Meren of om deel te nemen aan een kookworkshop in een van de twee kookstudio’s. Uiteraard hebben ze diverse bootjes aan de kade liggen voor een heerlijk verblijf op het water.

5. Natuurlijk Kollumeroord

Gelegen in het Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland, biedt Natuurlijk Kollumeroord iedereen een passend avontuur. Verleg je grenzen en geniet van de prachtige natuur! Organiseer je eigen bedrijfsveld op het gras, vier een feest, vaar en zwem je moe in het naastgelegen water met eigen strand. En blijf slapen in een van de 125 bedden in een van de 4 groepsaccommodaties.

Meer weten over locaties in Friesland?

Ben je enthousiast geraakt en overweeg je om je evenement in Friesland te gaan organiseren?  Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou welke opties er het beste bij jullie doelgroep past. Neem contact met ons op via 079-33 119 22 of stuur een e-mail.

Direct contact opnemen