Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Wij creëren ontmoetingen waarbij we de verdieping opzoeken met vindingrijke concepten. Wij vertalen uw ambities met onze specialisten in het evenementen vak. Ieder heeft zijn eigen kracht en samen zijn wij één team. Professioneel samenwerken met een lach waarbij uw doelstellingen vertaald worden middels eventmarketing. Dat kan! Er gaat niets boven een fysieke ontmoeting in ons digitale tijdperk.

Ruim 20 jaar staan wij onze trouwe klanten bij met Raad en Daad. Onze passie en ambitie voor het vak vertalen zich in waardevolle evenementen waarbij doelstellingen worden behaald. Alles komt samen op één moment. De dag van uw event. Echter gaat onze eventstrategie verder dan de dag zelf. Samen gaan wij op zoek om uw verhaal zo lang als mogelijk bij uw doelgroep te laten leven. Wij creëren blijvende herinneringen en zorgen voor verbinding. Wij raken uw doelgroep en brengen mensen in beweging!

Raad & Daad is gevestigd in Zoetermeer, aan de Cobaltstraat 7. Hiervandaan staan wij voor ieder evenement in het land klaar. Met onze passie voor het vak weten wij ieder keer weer te raken en te vermaken. Onze designer maakt de meest flitsende communicatie-uitingen waarmee uw evenement opvalt tussen de rest. De creatieve schakels van Raad en Daad verzinnen namelijk steeds weer een goed doordacht concept. Een speciale en spannende dag voor velen waarbij de veiligheid ten alle tijden op nummer één staat.

Naast personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, relatie-evenementen & publieksevenementen organiseren wij ook:

bouwevenementen
foodtruck festivals op eigen locatie
foodtruck festivals

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS?

“Bij Dura Vermeer werken we al jaren met Raad en Daad. Wij zijn wellicht geen makkelijke opdrachtgever omdat we vaak zeggen “doe maar iets leuks en dan anders dan anders”. Dit natuurlijk wel met een fixed budget. Telkens lukt het weer om een officiële handeling of een ander event op een originele manier te organiseren. Dit kan alleen doordat er mensen bij Raad en Daad werken die goed kunnen luisteren, creatief en voornamelijk leuk zijn. Dat straalt af op de events!”

Rob Steijn
Rob SteijnDirectievoorzitterDura Vermeer

“GOUD! En zo werd je ook verwelkomd!! Een hele dag feest voor onze bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Onze brasserie was waanzinnig aangekleed, aan elk detail was gedacht. Een feest waar nog veel mensen over praten. Goed georganiseerd. Alles liep vloeiend in elkaar over. Veel verrassingen, optredens vanuit het verleden en in het heden. Een geweldige DJ, mogelijkheden om een gokje te wagen, geweldige mogelijkheden om jezelf vast te laten leggen.

Het eten was gevarieerd en voor iedereen wat wils. Een feest wat naast het thema GOUD helemaal GOUD was.”

Patricia Mansveld
Patricia Mansveld p&o adviseur Zonnehuisgroep Vlaardingen

“De opening van Nachtnet Fiets met als handeling het onthullen van de beide beschilderde zijden van de fietstunnel Waterleliepad is prima verlopen. Raad en Daad heeft op creatieve wijze het fietsen gecombineerd met de onthulling, door de wethouder al fietsend het doek aan één zijde te laten verwijderen. De andere zijde is met hulp van de aanwezigen onthuld. Opbouw en afbouw is uitstekend verlopen; aanwezigheid tijdens de handeling eveneens.”

Annette Doorn
Annette DoornAll round medewerker CommunicatieGemeente Zoetermeer

“Voor ons project Kwintijn in Amsterdam heeft Raad & Daad ons geholpen met verschillende evenementen. De samenwerking verliep steeds heel snel en makkelijk. Raad & Daad denkt mee in allerlei soorten feestjes. Ze luisteren goed naar ons als klant en zijn heel praktisch ingesteld. Bij onverwachte situaties, die er op een bouwterrein nu eenmaal vaak zijn, heeft Raad & Daad altijd een oplossing.”

Florentien Vandehoek - van Es
Florentien Vandehoek - van EsProjectontwikkelaarVan Wijnen Projectontwikkeling West B.V.

“We schakelden Raad en Daad in voor een evenement rondom de start van de sloop van een van onze complexen. Ze hadden leuke en ludieke ideeën om er een mooi feest van te maken. Op de dag zelf was alles perfect geregeld. De locatie was omgetoverd tot een gezellige plek. En de catering was meer dan prima. We hoefden ons nergens zorgen over te maken!”

Cindy van Venetiën
Cindy van VenetiëncommunicatieadviseurVidomes

“Ik wil jou en je team nog heel erg bedanken voor de organisatie van vandaag. 
De kopers vonden het erg leuk en ik vond het ondanks de regen ook heel sfeervol!

Dus dankjewel en ik bewaar met plezier jullie gegevens voor een volgend evenement.”

Cindy Mattijssen
Cindy Mattijssencommunicatieadviseur Waterweg Wonen

“Wij hebben als organisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen goede ervaringen met bureau raad en daad wat betreft het organiseren van feesten.

Raad en Daad denkt met ons mee en kan onze wensen prima inpassen in het feest wat zij met ons organiseren.”

Gonnie Seen - van Iperen
Gonnie Seen - van IperenCoördinator vrijwilligerswerkZonnehuisgroep Vlaardingen

ONZE GOEDE DOELEN

Wij kiezen voor bevlogen mensen. Mensen die hun hart volgen en door het vuur gaan als één team. De helden van de zee. En de kampioenen van 2016.
Beide teams bestaan uit mensen met een hart van goud met als doel om het beste uit jezelf en voor een ander te halen. Presteren als team. Één team!

Koninklijken Nederlandse Redding Maatschappij
Softbaldames Neptunes 1 (Silver League)